Tyttes Auto / Finansiering

Gennem vores samarbejde med Santander, Al-Finans & Accept Auto kan vi tilbyde attraktiv, fleksibel og individuelt tilpasset finansiering af dit bilkøb.

Ønsker du lav ydelse eller budgetsikkerhed?

Du bestemmer selv, om du ønsker variabel eller fast rente på dit lån.

 • Variabel rente
  • Dette valg er umiddelbart den billigste løsning. Følger Nationalbankens indskudsbevisrente. Det giver tryghed og sikrer dig langt mindre risiko for utidige renteændringer.
 •  Fast rente 
  • Med et fastforrentet lån ved du med sikkerhed, hvor meget dit afdrag er, og præcis hvornår du er færdig med lånet – uanset hvordan renten udvikler sig.

Finansierings muligheder hos Tytte Auto

 • 0 kr. i udbetaling
 • 20 % udbetaling
 • Rente fra 4,49 % - Grønt Billån fra 3,99% Forbehold for bilens alder.
 • Hurtig kreditgodkendelse
 • Op Til 96 måneders løbetid uanset årgang 

Ulemper ved billån hos banken

Ulemperne ved at optage et billån i banken kan som nævnt være, at lånet ender med at være dyrere for dig.

Men ud over at det kan være dyrere, kan der også være andre ulemper ved at vælge banken over bilforhandlerens finansieringsselskab til dit billån.

Bankernes billån har som nævnt ofte variable renter, og faktisk er det banken, som bestemmer, hvornår det er tid til rentestigninger. Stigninger, som vil have en direkte effekt på prisen på dit billån.

»Bankerne styrer selv, hvornår renten skal stige. Den mulighed har finansieringsselskaber som udgangspunkt ikke, fordi deres rente oftest læner sig op ad en uvildig ramme – i vores tilfælde Cibor 3-renten. Det betyder, at finansieringsselskabet skal følge den, uanset om den går op eller ned.

Et billån hos en bank kan også have den ulempe, at det reducerer de muligheder, du har for ellers at optage lån i banken.

Hvis du låner til bilen og til huset i banken, og du så pludselig har brug for et lån til en ny kummefryser, eller hvad det nu måtte være, så har du måske allerede opbrugt din kvote i banken for, hvor meget du kan låne.

Fordele ved billån hos forhandler

Fordelen ved at vælge et billån hos en forhandler og et finansieringsselskab er, at du i de fleste tilfælde vil få et billigere billån.

Et billån fra et finansieringsselskab formidles i mange tilfælde via en bilforhandler, og fordi bilforhandlere formidler mange billån, har de mulighed for at få nogle fordelagtige priser, som bankerne sjældent kan konkurrere med.

Billån og lave priser på dem er finansieringsselskabernes spidskompetence. Bilforhandlerne foretager så mange bilhandler i forhold til en forbruger, at de har mulighed for at forhandle sig til bedre aftaler med eksempelvis bedre rente.